ALAPÍTVÁNY

KRÉTA

Belépés a KRÉTA felületre

Belépés a KRÉTA e-ügyintési felületére

K R É T A  kapcsolattartó:
Horváthné Schein Éva ig.h.
+36-34 361-291
8:00 - 16:00
kozepiskola.oroszlany@gmail.com

2012-Közlemény

Iskolánk Oroszlány Város
Önkormányzata
2012. február 28-i
döntése értelmében a
HAMVAS BÉLA GIMNÁZIUM
ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA

nevet viseli
2012. szeptember 1-jétől.
(Hamvas Béla életrajza)

Keresés

Hamvas-Röpi

2023. március 11. - Röplabda

Szép játékkal debütált az oroszlányi Hamvas Béla Gimnázium fiú röplabda csapata a diákolimpia megyei elődöntőjében.

Röpi20230311

Az iskolát az idei tanévben megfertőzte a "röplabda láz", melynek köszönhetően fiú és lány csapattal is neveztek a "B" kategóriás diákolimpiára.

A fiúk versenyét Tatabányán, a Bánki Donát-Péch Antal Technikumban rendezték meg. Az elődöntő párosításai során a házigazda Bánki mellett a szintén tatabányai Árpád Gimnáziummal kerültek egy csoportba, így két, 3 szettes mérkőzést játszottak a felek.

A nyitó találkozón az Árpádos fiúkkal szemben kissé megilletődötten kezdtek, azonban hamar felvették a mérkőzés tempóját és végül igazi csapatmunkával 3:0 arányban diadalmaskodtak.

A második találkozót a komoly játékerőt képviselő házigazdák ellen játszották a Hamvas legények. Igazán színvonalas küzdelem folyt a pályán, igazi adok-kapok, mindkét csapatnak volt válasza a másik fellángolásaira. Az elvesztett első szett után a másodikban már sikerült ellenfelük fölé kerekedni, így döntő szettre került sor. A végletekig kiélezett küzdelemben sajnos nem sikerült meglepetést okozni, így végül 2:1 arányban a Bánki nyert, és ezzel ők jutottak tovább a megyei döntőbe.

Dicséret illeti a srácokat, ugyanis az elmúlt hónapokban szabadidejükben, önszorgalomból minden lehetőséget megragadtak arra, hogy gyakoroljanak, legyen szó tömegsport óráról, vagy reggeli, délutáni foglalkozásról.

A csapat tagjai: Auer Róbert, Bíró Patrik, Erdélyi Máté, Horváth Dezső, Magasi Dániel, Mester Ákos, Nagy-Tóth Lénárd, Németh Alexander, Petrity Áron, Varga Lajos, Vicze Barnabás, Zarycki Ádám.

Felkészítő testnevelő: Karácsony Tamás

Forrás: http://www.oroszlany.hu/media/hirek/2023/03/11/roplabda-siker

Látogatottság

498689
Mai nap:Mai nap:34
Tegnap:Tegnap:79
A héten:A héten:281
Ebben a hónapban:Ebben a hónapban:2347
ÖSSZESEN :ÖSSZESEN :498689

Nyelvvizsga

LanguageCert