ALAPÍTVÁNY

KRÉTA

Elektronikus Ellenőrző

A K R É T A programba való bejelentkezéssel és a használattal kapcsolatos problémákat az alábbi e-mail címen lehet bejelenteni: schein74@gmail.com

2012-Közlemény

Iskolánk Oroszlány Város
Önkormányzata
2012. február 28-i
döntése értelmében a
HAMVAS BÉLA GIMNÁZIUM
ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA

nevet viseli
2012. szeptember 1-jétől.
(Hamvas Béla életrajza)

Keresés

Parlamenti látogatás-2017

2017. február 20-án, hétfőn a megyei önkormányzat által szervezett „Megismerem-Megszeretem-Megőrzöm” nevű vetélkedőn való részvételünkért részt vehettünk egy Parlamenti látogatáson.

 

Hétfőn reggel negyed tízkor gyülekeztünk a Polgármesteri Hivatal parkolójában. Érkezés után, körül nézhettünk a nemrég felújított Kossuth téren vagy a Parlament látogatóközpontjának Ajándékboltjában. Dél volt, amikor átestünk a biztonsági ellenőrzésen, megkaptuk a kis fülest (ahol az idegenvezető hangját hallottuk) majd megkezdődött a tárlatvezetés. A majdnem 100 fős csoportunkat- kísérő tanárainkkal együtt- Czunyiné dr. Bertalan Judit, Bencsik János és Dr. Völner Pál fogadta. A tárlatvezetés során betekintést kaptunk az Országház történelmébe, építészetébe és a benne található műalkotások történetébe. Majd 50 perc után elhagytuk a Parlamentet és mindenki indult hazafelé.

Véleményem szerint, mindenki jól érezte magát és egy tartalmas napot tölthettünk el itt. Csapatunk tagjai voltak: Szász Anett, Orbán Adél, Sajóvölgyi Judit és Szommer Ákos.

Szeretnék köszönetet mondani Nyerges-Wohl Gyöngyi tanárnőnek a felkészítésért és a sok segítségért!

Szommer Ákos
10. b

Látogatottság

395634
Mai nap:Mai nap:27
Tegnap:Tegnap:77
A héten:A héten:27
Ebben a hónapban:Ebben a hónapban:1942
ÖSSZESEN :ÖSSZESEN :395634

Nyelvvizsga

LanguageCert