ALAPÍTVÁNY

KRÉTA

Elektronikus Ellenőrző

A K R É T A programba való bejelentkezéssel és a használattal kapcsolatos problémákat az alábbi e-mail címen lehet bejelenteni: schein74@gmail.com

2012-Közlemény

Iskolánk Oroszlány Város
Önkormányzata
2012. február 28-i
döntése értelmében a
HAMVAS BÉLA GIMNÁZIUM
ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA

nevet viseli
2012. szeptember 1-jétől.
(Hamvas Béla életrajza)

Keresés

Gólyavató

A 9.b osztály gólyaavatója

Fekete. Ezzel a színnel tudnám jellemezni az eseményt. Mindkét osztály fekete ruhákban pompázott. Mikor beértünk a gimibe, szinte azonnal kezdetét vette a gólyabál. A bevonuló produkciónk szerintem egész jól sikerült. Jobbat is összehozhattunk volna, mégis azt mondom, ez így volt jó. Biztosan lesz még alkalmunk többet megmutatni magunkból! Egyébként a „We will we will rock you”-ra táncoltunk.

A bevonulások után megkezdődött a vetélkedő. Őszintén szólva nem tudom, hány feladatban voltunk mi a jobbak, de bátran állítom társaim nevében is, hogy nekünk egyáltalán nem a győzelem volt a fontos. A vetélkedőt ugyan a másik osztály nyerte meg, de nem voltunk nagyon elkeseredve, mert „brutálisan” jól éreztük magunkat. Az osztály nagy részének leginkább a „lufi kipukkasztós” feladat nyerte el tetszését. Rengeteget nevettünk, miközben a fiúk próbálták 'kinyírni' a lufikat. Az egész olyan viccesen jött ki. A büntető feladatokat mindannyian vigyorogva néztük végig. Azért valljuk be, igen jól just dance-eltek a „szabályszegők”! Az utolsó fél órát karaoke-val töltöttük. Majdnem mindenki teli torokból üvöltözte a régebbi dalokat. Persze nem hagyhatom szó nélkül személyes kedvenc „részemet” az estéről: az esküt. Iszonyatosan tetszett az a kis szöveg, persze volt olyan parancs is, ami ellen tiltakoztam. A Gólyabál a torták felvágásával zárult. Nagyon finom tortát kaptunk, amit jóízűen elfogyasztottunk.

Összességében nagyon jól szórakoztunk az avatón, nagyon jól megszervezett este volt. 

Dósa Dzsesszika

9.b

Látogatottság

395572
Mai nap:Mai nap:42
Tegnap:Tegnap:76
A héten:A héten:509
Ebben a hónapban:Ebben a hónapban:1880
ÖSSZESEN :ÖSSZESEN :395572

Nyelvvizsga

LanguageCert