ALAPÍTVÁNY

KRÉTA

Belépés a KRÉTA felületre

Belépés a KRÉTA e-ügyintési felületére

K R É T A  kapcsolattartó:
Horváthné Schein Éva ig.h.
+36-34 361-291
8:00 - 16:00
kozepiskola.oroszlany@gmail.com

2012-Közlemény

Iskolánk Oroszlány Város
Önkormányzata
2012. február 28-i
döntése értelmében a
HAMVAS BÉLA GIMNÁZIUM
ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA

nevet viseli
2012. szeptember 1-jétől.
(Hamvas Béla életrajza)

Keresés

Tankönyv 2021/2022

TANKÖNYVELLÁTÁSSAL KAPCSOLATOS SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ

2021/2022. TANÉV

TISZTELT SZÜLŐK!

Bízunk benne, hogy levelünk jó egészségben találja Önöket és családjuk minden tagját. [Letöltés: PDF]

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapest József körút 63. szám alatt található KÓDEX Tankönyvcentrum áruházunk nyitvatartása a járványügyi helyzetnek és az ezzel kapcsolatos hatályos Kormányrendeletnek megfelelően alakul. Kérjük, hogy az aktuális működésről a www.kello.hu címen tájékozódjanak.  Webshopunk továbbra is zavartalanul üzemel (https://webshop.kello.hu),

  • a rendkívüli helyzetre való tekintettel azonban a webshopban kiválasztott termékeket előre nem látható ideig kizárólag házhoz szállítással vagy PostaPonti átvétellel rendelhetik meg, a személyes átvételi lehetőség további intézkedésig teljesen megszűnt.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket.

A járványhelyzet miatt esetlegesen felmerülő újabb változásokról folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

 

Az iskolai tankönyvellátás

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (a továbbiakban: KELLO) a tankönyvellátás hatékony lebonyolításának biztosítására internetes rendelési felületet működtet, melyen keresztül az iskolák minden tanév kezdete előtt megrendelik az aktuális tanévre szóló tankönyveket. A rendelés diákonként történik, az összesítést követően a KELLO megrendeli a tankönyveket a kiadóktól, majd ezt követően leszállítja az iskolákba, ahol az intézmény házirendjében foglaltak szerint kiosztják a tanulóknak. Az iskolát váltó diákok számára, illetve egyéb esetekben (pl.: elvesztett, megsérült tankönyvek) az iskolák év közben is tudnak a KELLO-tól tankönyveket rendelni, ezeket a rendeléseket a KELLO egyedileg teljesíti.

 

A 2021/2022-es tanév tankönyvellátására vonatkozó fontosabb változások és tudnivalók

       I. A 2020/2021-es tanévtől, így a 2021/2022-es tanévben is alanyi jogon térítésmentes tankönyvellátásban részesül minden nappali rendszerű alap- és középfokú iskolai oktatásban részt vevő tanuló.

       II. Szülői ügyfélkapu szolgáltatásunk 2021. március 15-ével megszűnt. A térítésmentes tankönyvellátás valamennyi nappali rendszerű alap- és középfokú iskolai oktatásban részt vevő tanulóra történő kiterjesztésével a tankönyvek finanszírozása kizárólagosan állami feladat.

A hatályos adatkezelési szabályok alapján, a regisztrációk a rendszerünkben véglegesen törlésre kerülnek.  
Felhívjuk szíves figyelmüket a webshop.kello.hu oldalunkon található tankönyv-, taneszköz- és egyéb szépirodalmi kiadványok rendelési lehetőségére, melyet regisztráció nélkül is igénybe vehetnek.

       III. A tankönyvek átvétele:

2021. augusztus végéig kapják meg az iskolák az alaprendelés során megrendelt tankönyveket. Az átadás idejéről és rendjéről az adott intézmény tájékoztatja a szülőket/tanulókat.

A pót- és évközi rendelés során az iskolák a megrendelt tankönyveket a kiadói beszállítások függvényében kapják meg. A tankönyvek átvételéről az adott intézmény tájékoztatja a szülőket/tanulókat.

Mi a teendő akkor, ha nem tudja, vagy nem akarja a Szülő az iskolán keresztül rendelni a tankönyveket?
Felhívjuk szíves figyelmüket a webshop.kello.hu oldalunkon található rendelési lehetőségre, melyet regisztráció nélkül is igénybe vehetnek. Webshopunkban a 2021/2022-es tanév tankönyvjegyzékén újonnan szereplő tankönyvek/munkafüzetek augusztus második felétől rendelhetők.  Amennyiben a webshopon keresztül történő rendeléssel kapcsolatban kérdésük van, vagy segítségre lenne szükségük, kérjük, írjanak a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.


Ügyfélszolgálat:
      Telefonszám: +36 1 237 6900

      E-mail cím: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

      A Könyvtárellátó levelezési címe: 1391 Budapest Pf.: 204.

Budapest, 2021. március

Üdvözlettel,
Könyvtárellátó Nonprofit Kft.

Látogatottság

497918
Mai nap:Mai nap:26
Tegnap:Tegnap:90
A héten:A héten:26
Ebben a hónapban:Ebben a hónapban:1576
ÖSSZESEN :ÖSSZESEN :497918

Nyelvvizsga

LanguageCert